De zevende nacht – Spinvis

Dit is het begin maar het lijkt wel een einde ik weet wat het is voel me woest en leeg tegelijk de zevende nacht de laatste hand het begint en het is voorbij alles is van mij ook het licht en ook het water de man is wel oké maar ik twijfel over haar ik weet niet wat het is de laatste tijd denk ik vaak alleen aan haar hoe ze loopt hoe ze lacht wat ze ziet heb ik gemaakt ik kan het weten maar als ze droomt ben ik haar kwijt kijk ik naar haar terwijl ze slaapt ze doet alleen maar wat ze wil het lijkt wel of ze twijfelt haar wegen zijn zo ondoorgrondelijk vandaag de zevende nacht en ik zweef over het water de sterren in mijn hand zou ik ruilen voor een dag alles is van mij maar ze is bij hem ik weet niet wat het is voel me woest en leeg tegelijk ik ben alleen voor altijd.

© Spinvis – De Zevende Nacht, uit ‘Dagen van Gras, Dagen van Stro’

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s